Selçuk Özdağ, Saldırganlara Verilen Cezayı Yetersiz Buldu: Bu Bir Siyasi Terör Saldırısıdır

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, kendisine saldıran saldırganlara verilen cezaya saygı duymadığını belirtti. Özdağ, bu kararın başka saldırılara yol açabileceğini ve bu olayın siyasi bir terör saldırısı olduğunu savundu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a Saldırı Davasında Karar Çıktı: Saldırganlara Hapis Cezası

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ankara'daki evinden çıkıp aracına binerken uğradığı saldırı davasında saldırganlara 1 yıl 11 ay hapis cezası verildi. Ancak Özdağ, verilen cezaya saygı duymadığını belirterek saldırıyı siyasi terör saldırısı olarak nitelendirdi.

Özdağ, saldırganlara verilen cezayı göstermelik olarak adlandırarak, Bunlar başka olayların tetikçisidir. Eğer ilk Kemal Bey'e yapılan saldırıda, saldırganların arka planları tam olarak çıkartılsaydı, Erdoğan'da Kemal Bey'i evinde ziyaret etmiş olsaydı Sinan Ateş öldürülmezdi sözlerini sarf etti.

Verilen karara saygı duymayan Özdağ, saldırganların 5 kişi olmasını örgütlenme olarak nitelendirerek, mahkemenin kararının objektif olmadığını savundu. Ayrıca saldırıya uğrayan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı hatırlatarak, benzer olayların teşvik edildiğini belirtti.

Özdağ'a yapılan saldırının planlayıcısı olduğu iddia edilen Suat Yılmazobu'nun Sinan Ateş cinayetinde de adının geçtiği biliniyor. Özdağ, saldırının organize olarak gerçekleştiğini iddia ederek, mahkemeyi saldırıyı organize olarak görmeyen diye eleştirdi.

Özdağ'ın açıklamalarından sonra yapılan değerlendirmelerde, saldırının siyasi bir motivasyona sahip olabileceği ve arka planının daha detaylı incelenmesi gerektiği vurgulandı.

Haber Merkezi

Siyaset Haberleri