MHP'li Yalçın, Halk TV'yi eleştirdi: MHP'ye saldırıyorlar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Halk Tv'yi eleştirerek, kanalın sürekli MHP'ye saldırdığını iddia etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısından Halk TV'ye Eleştiri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya üzerinden Halk TV'ye yönelik bir paylaşımda bulundu. Yalçın, MHP'ye saldırmakla meşguller ifadesini kullandı.

Yalçın'ın paylaşımı şu şekilde:

İsmail Saymaz'ın son zamanlarda neden bu kadar Ülkücü ve MHP karşıtı hale geldiğini anlamak zorundayız. El öpme konusunda dün üç başkanlık divanı üyemizin yaptığı açıklamalara rağmen, Halk TV hala bu konuyu temel alarak MHP'ye saldırmayı sürdürüyor. Sabırla bekleyip anlayacakları umuduyla tekrar ifade edelim;

15 Temmuz kutlamaları kapsamında Emniyet Teşkilatı yetkilileri ve personeli tarafından Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin elini öpülmesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve sol çevreleri rahatsız etmiş. Bu konuda ne var? Nezaket ve saygı neresine dokunuyor? diye soruyoruz. Bir devlet adamının veya büyük bir ailenin elinin bir tören vesilesiyle öpülmesi, eski ve güzel bir Türk geleneğidir. Sayın Devlet Bahçeli, bir devlet adamı ve büyüktür. Sayın Genel Başkanımızın elini öpmek, yıllarca önemli devlet görevlerinde bulunmuş tecrübeli, ak saçlı bir devlet büyüğüne gösterilen saygı ve adetlerimizden kaynaklanan güzel bir davranıştır. Bu konunun farklı mecralara taşınarak yanıltılması ve istismar edilmeye çalışılması, son derece ucuz ve seviyesiz bir yaklaşımdır. Türk terbiyesi ve adetlerine dayanan, sosyal normlarımızın bir parçası olan güzel bir tavırın, CHP Genel Başkanı tarafından siyasi bir şekilde eleştirilmesini kınıyoruz.

Tweet Linki

Haber Merkezi

Siyaset Haberleri