MHP yöneticisi, insan kaçakçılığı suçlamasıyla gündemde

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, MHP'li Adıgüzel ve ailesinin adının karıştığı insan kaçakçılığı olayında 'Nafiz abi'nin aslında MHP yöneticisi Nafiz Küçük olduğunu belirtti. Nafiz Küçük'ün kardeşi Musa Küçük ise milletvekili olarak görev yapıyor.

MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesinin Oğullarıyla İlgili İnsan Kaçakçılığı İddiaları

Güven Adıgüzel isimli MHP İstanbul il yönetim kurulu üyesinin oğulları Cihanay ve Tunahan Adıgüzel'in insan kaçakçılığı yaptığı iddialarını gündeme taşıyan gazeteci İsmail Saymaz, bu olayla ilgili detaylı bilgiler paylaştı. İddialar arasında çakarlı ve milletvekili kartı bulunan araçların kullanılması da yer alıyordu ve bu konuda ‘Nafiz abi’ adı geçiyordu.

Saymaz'ın HalkTv.com'daki yazısında ortaya çıkan detaylara göre, ‘Nafiz abi’nin MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Nafiz Küçük olduğu belirlendi. Küçük ve Güven Adıgüzel MHP'nin İstanbul yönetiminde yer almaktaydı. İnsan kaçakçılığı iddialarıyla birlikte Adıgüzel istifa etti.

Ayrıca Nafiz Küçük’ün kardeşi, şu an MHP Gümüşhane Milletvekili olan Musa Küçük olduğu ortaya çıktı. Musa Küçük'ün aldığı iki milletvekili kartından birini ağabeyi Nafiz Küçük'e verdiği ve bu kartın BMW marka araçta kullanıldığı da belirtilen bilgiler arasındaydı.

İsmail Saymaz'ın yaptığı görüşmelerde Nafiz Küçük, insan kaçakçılığı işlerinden 5 bin Euro aldığı iddialarını reddederek, 28 Mayıs’ta Çanakkale’ye gitmediğini savundu. Ancak Cihanay Adıgüzel, Nafiz Küçük'ün de adının geçtiği bu olayla ilgili detayları doğruladı ve Güven Adıgüzel ile birlikte Çanakkale’ye gittiklerini belirtti.

Herkesin iddiaları karşısında kendini savunmaya çalışan isimler arasında çelişkili ifadelerin olduğu görülüyor. Ancak gazeteci İsmail Saymaz'ın ortaya çıkardığı belgeler ve tanıkların ifadeleri, bu olayın detaylarının aydınlatılması için önemli bir rol oynayabilir.

Halk Tv

Siyaset Haberleri