Kayseri'de protesto edilen AKP'li Elitaş açıklama yaptı

AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Konut Yapı Kooperatifleri Mağdurları tarafından protesto edildiği sırada, AKP Kayseri İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu.

Yüzlerce Kişi Mustafa Elitaş'ı Protesto Etti

10 yılı aşkın süre önce üye oldukları kooperatife borçlarını ödeyip tapularını alan ancak yasadaki boşluk nedeniyle mağduriyet yaşayan ve yeni borçlarla karşılaşan yüzlerce kişi, Mustafa Elitaş'ı protesto etti. Kayseri'de gerçekleşen AKP İl Danışma Meclisi toplantısının yapıldığı salonda toplanan kalabalık, Elitaş salona girerken Bu kadar vatandaş mağdur oldu, duyun sesimizi, kaçmayın diye bağırdı. Bir vatandaş, Elitaş'a Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz? diye seslendi.

Elitaş, Türkiye gazetesine yaptığı açıklamada yaşanan olayları değerlendirirken, şunları söyledi: Suriye ile yumuşama tartışmaları sonrasında çıkan olaylar, Kayseri’de başlayıp başka yerlerde çoğaltmaya çalıştıkları kardeş kavgası. Maalesef bunu da bazı siyasetçiler körüklüyor. Türkiye’de bir iç kargaşa oluşması, tıpkı Gezi olayları, Maraş, Sivas olayları benzeri, insanların duygularıyla oynayarak, milli duygularını tahrik ederek şuursuz bir hareket ortaya çıkararak milleti birbirine kırdırmak istiyorlar.

Türkiye Gazetesi

Siyaset Haberleri