İmamoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Arı'yı Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret etti. Ziyaret, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından gerçekleştirildi.

İmamoğlu Nevşehir Belediye Başkanı Arı'yı Ziyaret Etti

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, İmamoğlu siyasi ayrım yapmaksızın her seçilmiş kişiliğe saygı duyduğunu ve başarılar dilediğini belirtti.

İmamoğlu, KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi'nin teslim törenine katılmak için Nevşehir'e gitti ve burada Arı'yı ziyaret etti. Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve Özgür Karabat, İmamoğlu’nun eşi Dr. Dilek İmamoğlu, Arnavutluk Tiran Belediye Başkanı Erion Veliaj, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İmamoğlu ile ortak noktalarını vurgulayarak her ikisinin de demokrasi mücadelesinde başarılı olduklarını ifade etti. Arı, İmamoğlu'nu ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İmamoğlu da Arı'ya teşekkür ederek Mihmandar projesi hakkında bilgi verdi. Projenin Hacıbektaş'a değerli hizmetler sunacağını ve bu sayede Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin daha güçlü bir yapıya kavuşacağını vurguladı. Projede yer alacak aşevi ve kreş gibi fonksiyonların da Hacıbektaş'a hediye edileceğini söyledi.

Haber Merkezi

Siyaset Haberleri