Fatih Altaylı, Metin Feyzioğlu tartışmasına dahil oldu

Gazeteci Fatih Altaylı, KKTC Türkiye Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun CHP lideri Özgür Özel'i havalimanında karşılamamasını eleştirdi. Altaylı, Ben Kıbrıs'a gitsem Metin Feyzioğlu'nun gelip beni havalimanında karşılamasını istemem dedi.

Özgür Özel, KKTC Büyükelçisinin Karşılama Konusundaki Eleştirilerini Sürdürdü

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'a giden CHP lideri Özgür Özel, KKTC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun kendisini havalimanında karşılamamasını eleştirmişti. Özel, Kıbrıs'ta bir kusur yapıldıysa Kıbrıs'taki Türkiye'nin büyükelçisinindir. Bu tabi meslekten gelmemenin ve geldiği makamı hazmedememenin sonucudur. Bu konudaki rahatsızlığımızı Dışişleri Bakanlığı'na resmi olarak bildireceğiz. Dışişleri Bakanlığı gelenekleri olan bir kurumdur, vasatların elinde vasatlaştırılamayacak bir kurumdur, şeklinde konuşmuştu.

Gazeteci Fatih Altaylı ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Ben Kıbrıs’a gitsem ana muhalefet lideri olsam Metin Feyzioğlu’nun gelip beni havalimanında karşılamasını istemem. Geldiğinde mecburen elini sıkacaksın sonra git yıka dezenfekte et, ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Siyaset Haberleri