Dervişoğlu'ndan iktidara sert eleştiri: 22 yıldır kan kusturan iktidarla hesaplaşacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Afyonkarahisar'daki değerlendirme kampı açılışında yaptığı konuşmada, partisinin hesaplaşacağı tek yerin 22 yıldır iktidar olan hükümet olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Değerlendirme Kampı Başladı

İYİ Parti'nin, 13-14 Temmuz tarihlerinde düzenlediği değerlendirme kampı İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun açılış konuşmasıyla başladı. Dervişoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şunlar:

İyi Parti Açmaza Dikkat Çekiyor

2016 yılından sonra Türkiye'yi gelişen olayların getirdiği açmaza dikkat çeken Dervişoğlu, bu kutlu çatının kuruluşunun üzerinden 7 yıl geçtiğini vurguladı. Parti olarak sadece kurultay yapmanın veya genel başkan değiştirmenin yeterli olmadığını belirten Dervişoğlu, milletin isteğini ve seçimlerdeki işaretleri dikkate almak gerektiğinin altını çizdi.

Özeleştiri ve İlerleme

Milletin teveccühüne ve rızasına önem vermenin yanı sıra özeleştiri yapmanın da önemli olduğunu vurgulayan Dervişoğlu, aile içinde bir araya gelerek hataların tekrarlanmaması için kararlı bir şekilde ilerleme çağrısında bulundu. Kendilerini sorgulamanın ve birbirlerine ayna tutmanın gerekliliğine işaret etti.

Geleceğe Yürüme Kararlılığı

Partinin kuruluş amaçlarını ve ilkelerini hatırlatarak, Türkiye'nin sorunlarıyla cesurca yüzleşmek gerektiğini belirten Dervişoğlu, hızla, sabırla ve kararlılıkla ilerleyerek başarının gelecekte kendileriyle olacağını ifade etti. Türkiye'nin yeniden inşası ve milletin refahı için çalışacaklarını belirtti.

İYİ Parti'nin Misyonu

İYİ Parti'nin ömrünü ve misyonunu Türk milletinin belirleyeceğini vurgulayan Dervişoğlu, partinin hedeflerini ve amaçlarını Türk milletinin menfaatleri doğrultusunda belirleyeceklerini söyledi. Partinin ekonomik, adli ve güvenlik alanlarındaki reformları gerçekleştirerek görevlerini tamamlayacaklarını belirtti.

Siyaset Haberleri