CHP'li belediye başkanları Burdur'da buluşuyor

CHP il belediye başkanları toplantısı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlığında 1-3 Ağustos tarihleri arasında Burdur'da gerçekleştirilecek.

CHP İl Belediye Başkanları Toplantısı 1-3 Ağustos'ta Burdur’da

CHP'nin il belediye başkanları toplantısı, Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında 1-3 Ağustos tarihleri ​​arasında Burdur'da gerçekleşecek. Program, 1 Ağustos Perşembe günü başlayacak ve Özel'in Burdur Belediye Başkanlığı ve CHP İl Başkanlığı ziyaretiyle başlayacak. Akşam yemeği ise Bimttaş Göl Tesisleri'nde düzenlenecek.

Toplantının ikinci günü, saat 09.00'da başlayacak ve açılış konuşmaları; Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından gerçekleştirilecek. Program, tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım'ın sunumuyla devam edecek.

Toplantı, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği (TDSYMB) Genel Başkanı Kamil Özcan ve Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp'in konuşmalarıyla devam edecek. Ayrıca, akıllı teknolojilerin belediyelerde kullanımı, il belediye başkanlarının durum değerlendirmesi, belediye tesislerine gezi ve akşam yemeği gibi konular da ele alınacak.

Program, 3 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Toplantıda, et ve süt üretim sektörünün karşılaştığı sorunlar da tartışılacak. Belediye başkanlarının işbirliği ve dil birliğinin sağlanması da toplantının gündem maddeleri arasında yer alacak.

Siyaset Haberleri