CHP'li bakan Ali Yerlikaya'ya tepki gösterdi: İçişleri Bakanı'nın evinde bile Suriyeli sığınmacılar kayıtlı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı eleştirerek, Ülkenin İçişleri Bakanı'nın bile evinde Suriyeli sığınmacılar kayıtlı dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı Eleştirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı eleştirdi. Bakan Yerlikaya'nın sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamayı çaresizlik olarak değerlendiren CHP'li Bakan, ülkenin İçişleri Bakanı'nın evinde dahi Suriyeli sığınmacılar kayıtlı diyerek tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sığınmacılarla ilgili açıklamasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan'dan tepki geldi. Murat Bakan, Ali Yerlikaya'yı eleştirdi ve sığınmacılar konusunda toplumdan saklanan başka detaylar olup olmadığını sorguladı.

CHP'li Bakan, kapalı nüfus sayımı yapılması gerektiğini ve biyometrik verilerin toplanması gerektiğini belirterek, Halktan göçmenler konusunda gizlenen başka şeyler de var mı Sayın Yerlikaya? ifadesini kullandı.

Murat Bakan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın açıklamalarındaki çaresizliği eleştirdi ve kaçak göçmenlerin durumunun bir ulusal güvenlik sorunu haline geldiğini vurguladı.

Siyaset Haberleri