CHP, Kılıçdaroğlu ile Özcan Arasındaki Tartışmaya Müdahil Oldu: 'İyi Niyetli Bulmuyoruz'

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Kemal Kılıçdaroğlu ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki tartışmaya ilişkin açıklama yaparak, Özcan'ın ifadelerini tasvip etmediklerini ve meseleyi değerlendireceklerini belirtti.

Kılıçdaroğlu ve Özcan Arasındaki Tartışma Büyüyor

Siyasette sular durulmuyor. CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki tartışma giderek büyüyor.

Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı 50 sadık vekili varmış! Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi? Ne demek sadık vekil? paylaşımı üzerine Kılıçdaroğlu sert bir yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Söylemediğim bir söz için ve dahi çıkan yalan haberi de tekzip ettiğim halde şu söylediklerine bak. Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum... ifadelerini kullandı.

Özcan ise Kılıçdaroğlu'nun yanıtına sessiz kalmadı ve Erdoğan’ı yenemeyip, oğlum dahil milyonlarca genci ağlatmanızı hazmedemiyorum diyerek gerilimi artırdı.

CHP Genel Merkezi ise konuya kayıtsız kalmadı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Özcan'ın eski genel başkanlarına yönelik kırıcı ve rencide edici ifadeler kullanmasını kınadıklarını belirtti.

Yücel, Meseleyi yetkili kurullarında değerlendireceğiz. Eleştiri sınırlarını aşan bir üslupla paylaşım yapılmasını asla tasvip etmiyoruz. dedi.

Sayın Kılıçdaroğlu kendisine yapılan eleştirileri tekzip etmiş olsa da konunun köpürtülmeye çalışıldığını düşündüklerini belirten Yücel, meseleyi partinin yetkili kurullarında değerlendireceklerini ifade etti.

Haber Merkezi

Siyaset Haberleri