Ayhan Bora Kaplan davasında Bekir Bozdağ iddiası

Gizli tanık Serdar Sertçelik, Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili olarak Bekir Bozdağ'ın hukuk bürosuna 400 bin Euro vererek davasının bozulduğunu iddia etti.

Türkiye’nin Gündemindeki Suç Örgütü Lideri Ayhan Bora Kaplan Soruşturması

Gizli tanık Serdar Sertçelik'in ifadeleriyle Ankara Emniyeti'nde üç polis müdürünün tutuklanmasına neden olan soruşturma, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı da gündeme getirdi. İddialara göre, Sertçelik'in Bozdağ'ın bağlantılı bir hukuk bürosuna avukatı aracılığıyla 400 bin Euro ödeyerek davasını bozdurduğu iddiası ortaya atıldı.

Sertçelik'in ifadelerine göre, eski Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan ile yaptığı telefon görüşmelerinde Bekir Bozdağ'ın adı geçiyor. Sertçelik, Bozdağ'ın hukuk bürosuna yaptığı ödeme sonucunda davasının bozulduğunu iddia ediyor.

Ancak Bekir Bozdağ'ın çevresi, bu iddiaların iftira olduğunu belirtiyor. Bozdağ'ın tanımadığı İ.Y. adında bir avukatı olmadığını ve Sertçelik'le herhangi bir temasının bulunmadığını vurguluyor. Bozdağ'ın gizli tanığa iftira suçundan dava açacağı da gelen iddialar arasında yer alıyor.

Halk TV

Siyaset Haberleri