Yunan Şarkıcıdan Türk Bayrağı ve Atatürk Posterine Tepki: Sahneye Çıkmayı Reddetti

Yunan şarkıcı Despina Vandi, Türk Bayrağı ve Atatürk protesine saygısızlık yaparak sahneye çıkmadı ve bu nedenle Çeşme Belediye Başkanı Lal Deniz'li tarafından kovuldu. Olayın ardından Yunanlı şarkıcıdan şaşırtıcı bir açıklama geldi.

Despina Vandi Konserinde Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri Krizi

İzmir’in Çeşme ilçesinde düzenlenmesi planlanan Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) amacıyla Despina Vandi konserinde Yunan şarkıcı sahne almadı. Konserin iptal olma sebebi ise Vandi ekibinin sahnedeki Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin indirilmesini istemesiydi. Bu duruma tepki gösteren seyirciler İzmir Marşı'nı birlikte söyledi.

Bu Şehrin Sınırlarını Terk Etsin

Despina Vandi'nin sahneye gelmemesi üzerine Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli tarafından yapılan açıklamada, Hiçbir güç bizim topraklarımızda bayrağımızı ve Atatürk'ün posterini indirmeye cesaret edemez. Hanımefendi ivedilikle bu şehrin sınırlarını terk etsin şeklinde sert bir çıkışta bulundu.

Vandi'den Açıklama

Vandi ise iddialara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bugün için planlanan konserimde Türk Eğitim Vakfı'nın etkinliğin niteliğini değiştirme kararı nedeniyle katılamıyorum. Türkiye'deki hayranlarıma saygılarımı sunuyorum dedi.

Magazin Haberleri