Wilma Elles, ismini değiştirdi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Caroline karakteriyle tanınan oyuncu Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu ve ismini değiştirdiğini duyurdu. Elles, artık yeni ismiyle hayatına devam edecek.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Unutulmaz Karakteri Caroline'i Canlandıran Wilma Elles, Türk Vatandaşı Oldu

Bir döneme damgasını vuran ve reyting rekorları kıran dizilerden biri olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de, Caroline karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Wilma Elles, gerçek hayatta da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yeşilçam filmlerindeki 'kötü kadın' karakterlerinden esinlenerek yaratılan Caroline rolüne hayat veren Elles, hakkıyla canlandırdığı karakter nedeniyle hem eleştirilere hem de takdirlere maruz kaldı. Ancak gerçek hayattaki sempatik ve içten tavırlarıyla Türk halkının kalbini kazanmayı başardı.

Mehmet Şah Çelik ile evlenen ve üç çocuğu olan Elles, son olarak 16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde sunuculuk yaptı. Burada Türk vatandaşı olduğunu açıklayan Elles, adını Mücella olarak değiştirdi.

Elles, İsmim Mücella oldu. Aslında söylemeyi hiç düşünmüyordum, kimsenin haberi olmayacaktı; size özel oldu. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. İnanılmaz bir tesadüf değil mi? Ailemi çok seviyorum. Bu akşam beni yalnız bırakmak istemediler, iyi ki geldiler. şeklinde konuştu.

Milliyet

Magazin Haberleri