Sinem Kobal Setlere Geri Dönüyor: Yeni Proje Heyecanı

Kenan İmirzalıoğlu ile evlenip anne olan Sinem Kobal, 2017 yılından beri setlerden uzak kalmıştı. Çocuklarının büyümesini fırsat bilen oyuncu, yeni filmi Her Şeyin Başı Merkür ile seyirci karşısına çıkacak.

Sinem Kobal Yeni Bir Film Projesiyle Geri Dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra iki kız çocuğu dünyaya getiren Sinem Kobal, uzun bir aranın ardından yeni bir film projesiyle ekranlara geri dönüyor. Özellikle kızlarına vakit ayıran Kobal, artık bir film projesine imza atma kararı almış durumda.

Geçtiğimiz haftalarda Karşılaşmalar dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Kobal, 7 yıllık aradan sonra Her Şeyin Başı Merkür isimli filmde rol alacak. Film, savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli genç kız Elif'in hikayesini anlatıyor. Ayşe Balıbey'in astrolojik komedi türündeki kitabından uyarlanacak olan film, Ağustos ayında çekimlere başlayacak.

Yapımcılığını Emre Oskay'ın üstlendiği filmin senaryosu Ayşe Balıbey'e ait. Yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı yer alacak. Kobal'ın partneri için ise hala görüşmeler devam etmekte.

Magazin Haberleri