Sınavda kopya çekerken yakalanınca yaşamına son verdi

Dubai'de sınavda kopya çekerken yakalanan 14 yaşındaki bir Hindistanlı öğrenci intihar etti.

Dubai'de Kopya Çeken Genç Kız İntihar Etti

Dubai Polisi, Pazar günü yaptığı açıklamada, Jumeirah Lakes Towers'ın (JLT) 17. katından düşerek ölen 14 yaşındaki Hintli bir kız öğrencinin, sınavda kopya çekerken öğretmeni tarafından yakalandıktan sonra intihar ettiğini belirtti. Cuma günü cesedi bir Bangladeşli temizlik görevlisi tarafından bulunan genç kızın durumu, Dubai Polis Operasyon Merkezi'ne bildirildi. Temizlik görevlisi, cesedi gördüğünde büyük bir şok yaşadığını ifade etti.

İlk soruşturmalar, olay günü kızın sınav sırasında kopya çekerken öğretmeni tarafından yakalandığını ve öğretmenin, bir daha kopya çekerken yakalanırsa okuldan atılacağı konusunda kızı uyardığını ortaya koydu. Bir polis memuru, kızın eve döndüğünde son derece üzgün olduğunu ve babasının kopya çektiğini öğrendiğinde ona sert bir şekilde çıkıştığını belirtti. Genç kız, odasına gidip kapıyı kilitledikten sonra aile bir ses duydu.

Aile, kızlarının ölümünü yalnızca polis olay yerine geldiğinde öğrendi. Polis, kızın cesedini kaldırımda gören ailenin büyük bir şok yaşadığını ve annenin histerik bir duruma geldiğini bildirdi. Olay intihar olarak kaydedildi ve ceset Adli Tıp Genel Müdürlüğü'ne gönderildi. Polis, aileleri çocuklarıyla ilgili daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Magazin Haberleri