Reha Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı ilk kez kamuoyu önünde konuştu

Reha Muhtar, evinde geçirdiği kaza sonucu yoğun bakımda tedavi ediliyor. Muhtar'ın eşi Deniz Uğur, çocukları Nilüfer ve Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia etti ancak Nilüfer iddiaları reddetti. Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı ise konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Reha Muhtar'ın Oğlu Poyraz Hakkındaki İddialar Yanıt Buldu

Geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği kaza sonrası yoğun bakıma alınan Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz hakkında çıkan kaçırma iddiaları sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, oğlunun Nilüfer ve Ayşe Nazlı tarafından alıkonulduğunu iddia etmişti.

Poyraz ise sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ablası Nilüfer'in yanında kendi isteğiyle olduğunu belirtti. Nilüfer ise Bodrum'da bulunduğunu ve ortada herhangi bir kaçırma durumu olmadığını sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla duyurdu.

Olayın diğer bir ismi Ayşe Nazlı ise konuyla ilgili ilk kez konuştuğunda şunları dile getirdi: 'Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak. O da benim kardeşim ve ailem; kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız. Ben daha 1 yaşındayken, Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür. Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların böyle zor günlerde ne beni ne de Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen' diyerek devam etti.

Avukat Altun ise entübe edilen Reha Muhtar'ın oğlunun alıkonulduğunu açıkladı. Ancak Poyraz ve diğer isimler konuyla ilgili verdikleri yanıtlarla durumu açıklığa kavuşturmuş gibi görünüyor.

Magazin Haberleri