Olimpiyatlarda Sahne Alacak Sanatçının Kimliği Merak Uyandırıyor: Gaga Olabilir mi?

26 Temmuz'da gerçekleşecek Olimpiyat Oyunları'nda sahne alacak sanatçının kim olacağı merak konusu. Lady Gaga'nın Paris'te görüntülenmesi ise dikkatleri üzerine çekti.

Paris Olimpiyat Oyunları'nda Lady Gaga Sahne Alacak mı?

Bu yıl Paris’te düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nın başlamasına günler kala, açılış töreninde sahne alacak ünlü isimler merak konusu haline geldi. Ödüllü şarkıcı Lady Gaga’nın Paris’te görüntülenmesi, açılışta sahne alacağı yönündeki söylentileri güçlendirdi.

Gaga’nın açılış töreninde, 2018 yılında Bradley Cooper ile başrollerini paylaştığı ‘A Star is Born’ filminde seslendirdiği ‘La Vie en Rose’ şarkısını söyleyeceği konuşuluyor. Bu nedenle, ünlü şarkıcının tören performansı için Paris'e geldiği iddia ediliyor.

Magazin sitesi Uproxx’a göre, söylentiler Temmuz ayının başında Olimpiyat Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerinin yönetmeni Thomas Jolly’nin Gaga’yı Instagram’da takip etmesiyle ortaya çıktı. Olimpiyat Oyunları'nın resmi X hesabı da, “Henüz hiçbir şey görmedin” sloganlı bir video paylaşarak gizemi arttırmayı tercih etti.

Magazin Haberleri