Nihal Candan tatilde, kardeşi Bahar Candan ise hapiste

Nihal Candan, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından cezaevine girdi. Ancak 37 kiloya düşünce yakalandığı hastalık nedeniyle tahliye edildi. 24 yıla kadar hapis istenen Nihal Candan, şimdi tatilde. Sosyal medya kullanıcıları, Nihal Candan'ın tatilde olmasını ve kardeşi Bahar Candan'ın hapiste oluşunu yorumladı.

Nihal Candan Sağlık Sorunları Nedeniyle Serbest Kaldı, Tatil Pozlarıyla Gündemde

Sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye olan Nihal Candan, renkli hayatıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi ağır suçlamalarla gündeme gelen Candan, 37 kiloya düşmesi sonucu anoreksiya teşhisi alarak serbest bırakılmıştı.

Son günlerde Kapanmak istiyorum diyerek dikkat çeken Candan, şimdi de tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Takipçileri, Candan'ın bu paylaşımına Ne güzel hayat, E hani kapanıyordun?, Kardeşin içerideyken ne saçma gibi yorumlarla tepki gösteriyor.

Öte yandan, Bahar Candan da benzer suçlamalarla 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası istemi ile karşı karşıya. Nihal Candan için ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Magazin Haberleri