Mauro Icardi, Wanda Nara'ya Olan Bağlılığını Vurguladı: Sen Vazgeçsen de Ben Vazgeçmem

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, başarılı kariyerinin yanı sıra eşi Wanda Nara ile olan ilişkisiyle de magazin gündeminde yer alıyor. Nara, son olarak boşanma kararı aldığını açıklamıştı. Bu gelişme sonrası Icardi, sosyal medya hesabından 'alyanslı' bir gönderme yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Mauro Icardi ve Wanda Nara Boşanma Kararı Aldı!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, son olarak boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Magazin gündemini sürekli meşgul eden çiftin ayrılık kararı, Nara'nın Instagram hesabından yapılan bir paylaşım ile duyuruldu.

Wanda Nara, Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. ifadeleriyle boşanma kararını duyurdu. Ayrıca Nara, Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. şeklinde açıklama yaptı.

Mauro Icardi ise parmağındaki alyansı çıkarmayarak bir mesaj gönderdi. Bu hamleyle Icardi'nin boşanma kararına karşı olduğu ve eşini geri kazanmaya çalıştığı yorumları yapıldı. Icardi'nin mesajı, Sen vazgeçsen de ben vazgeçmem şeklinde değerlendirildi.

Magazin Haberleri