Lady Gaga'nın Joker Filmindeki Rolü Büyük Merak Uyandırdı

Todd Phillips'in yönettiği ve Joaquin Phoenix ile birlikte başrolleri paylaştığı, Lady Gaga'nın da yer aldığı Joker: İkili Delilik adlı film için heyecan dorukta. Filmin vizyona girişi 4 Ekim'de gerçekleşecek.

Joker: Folie à Deux - Yeni Filmin Heyecanı!

Joker serisinin devam filmi olacak olan Joker: Folie à Deuxun 4 Ekim 2024'te vizyona girmesi bekleniyor. Bu film, Arthur Fleck'in hayatına odaklanırken müzikal elementlere sahip bir drama filmi olacak.

Lady Gaga Harleen Quinzel'i Canlandıracak!

Filmin en merak edilen detaylarından biri de Harleen Quinzel / Harley Quinn karakterini canlandıracak oyuncudur. Bu ikonik karaktere Lady Gaga hayat verecek ve performansıyla büyük beklentileri karşılamaya hazırlanıyor.

Yaş Sınırı Getirildi!

Amerikan Sinema Filmleri Derneği, Joker: İkili Delilik filmi için 17 yaş ve üzeri için sınırlama getirdi. Bu kararda filmdeki cinsellik, çıplaklık ve şiddet unsurlarının etkili olduğu düşünülüyor. Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey gibi yıldızlarla dolu kadrosuyla film, ilk filmin rekor kıran başarısını geçebilecek mi, izleyip göreceğiz!

Magazin Haberleri