Katy Perry, Yanlış Bayrak Paylaşımıyla Alay Konusu Oldu

Popüler şarkıcı Katy Perry, 2024 Avrupa Şampiyonası finali öncesinde yaptığı bir paylaşım sebebiyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

İspanya, Euro 2024 Finalinde İngiltere'yi Mağlup Ederek Şampiyon Oldu

Euro 2024 finalinde İngiltere ile karşılaşan İspanya, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak kupanın sahibi oldu. Amerikalı şarkıcı Katy Perry ise final maçı öncesi yaptığı paylaşımla eleştirilerin hedefi oldu.

İngiliz oyuncu Orlando Bloom ile evli olan Perry, Instagram hesabında Futbol eve dönüyor mesajını Birleşik Krallık bayrağı emojisiyle paylaştı. Ancak sosyal medya kullanıcıları, Perry'nin yalnızca İngiltere bayrağı yerine Birleşik Krallık bayrağı kullanması gerektiğini belirterek şarkıcıyı eleştirdi.

Bazı yorumcular, Katy, bu İngiltere bayrağı. Birleşik Krallık'ın geri kalanı İngiltere'yi desteklemiyor olabilir ve Bir dahaki sefere doğru bayrağı kullanmaya çalış gibi tepkilerini dile getirdi.

Katy Perry'nin Yeni Albümü 143 Geliyor

Katy Perry, yeni albümü için 20 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu. Pop şarkıcısı, altıncı albümünün adını 143 koyarken, bu ismin 1990'ların başında sıkça kullanılan Seni seviyorum anlamına gelen bir kod olduğunu açıkladı.

Şarkıcının albümünün çıkış şarkısı Woman's World ise hayranlarıyla buluştu. Perry'nin son albümü Smileı ise 2020 yılında dinleyicilerle buluşturmuştu.

Magazin Haberleri