Kanser tedavisi gördüğünü açıklayan Galler Prensesi Kate, yarın ödül töreninde ödül verecek

Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Ancak yarın Wimbledon erkekler finalinde bulunacak ve kazanan oyuncuya ödül takdim edecek.

Galler Prensesi Kate Middleton'ın Ödül Vereceği Açıklandı

Geçtiğimiz aylarda öldüğü iddia edilen ve Dünya basınında yer alan Galler Prensesi Kate Middleton'ın ödül vereceği açıklandı. Bugün, Wimbledon Başkanı Debbie Jevans, Prenses'in yerine kadınlar şampiyon kupasını Jasmine Paolini veya Barbora Krejcikova'ya vereceğini duyurdu.

Kanser önleyici tedavi nedeniyle katılamaması durumunda, Onursal LTA Başkanı Gloucester Düşesi'nin yedek olarak görev yapması planlanmıştı.

Kate, son olarak geçen ay Trooping The Colour töreninde kamuoyunun önüne çıkmıştı. 2016'dan beri All England Club'ın patronu olarak görev yapan Prenses, her yıl kupaları sunuyor.

Kulüp yetkilisi Jevans, Kate'e mümkün olduğunca esneklik sağladıklarını belirtti ve Prenses'in sağlığı ve iyileşmesi önceliğimiz. Ne olacağını bilemiyoruz. Sadece onunla çalışacağımızı ve mümkün olduğunca esnek olacağımızı söyledik. dedi.

Magazin Haberleri