Kadir Ezildi, yıllar sonra ortaya çıkan babasını sert sözlerle eleştirdi

Temizlik işlerinde adı duyulan ve yarışma programıyla hayran kitlesini genişleten Kadir Ezildi'nin babası Mehmet Ezildi, yıllar sonra ortaya çıktı. Kadir, babasıyla konuşurken beklenmedik bir yanıtla karşılaştı ve tepkisini gösterdi.

Kadir Ezildi, Babasının Ortaya Çıkması Hakkında Konuştu

Kadir Ezildi, yıllar önce ailesini terk eden babası Mehmet Ezildi'nin oğlunun nişanından sonra ortaya çıkması ve yaptığı açıklamalar hakkında konuştu. Babasının açıklamalarının ardından sessizliğini bozan Kadir Ezildi, tepkisini dile getirdi.

En Hamarat Benim programında bir fragmanda konuşan Kadir Ezildi, babasının ortaya çıkmasıyla ilgili sorulara öfkeli bir yanıt verdi. Bu durumdan hoşlanmadım, gereksizdi ve adını bile anmak istemiyorum. O, benim için artık ölüdür dedi.

Programda bir dış sesin Bu adam sizi terk etmedi mi? sorusuna Kadir Ezildi, Evet giderken de beni öldü bilin, dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500.000 lira para harcayabildim Allah'ıma şükür. Hepsini de kendim çalışarak harcadım ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, ben koli taşıdım yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın istemiyorum şeklinde konuştu.

Magazin Haberleri