İbrahim Tatlıses'in evlilik haberi Hülya Avşar tarafından açıklandı

İbrahim Tatlıses'in ameliyat olduğu hastanede ziyaret edenler arasında Hülya Avşar da vardı. Avşar, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Tatlıses'in hızlıca evlenmesini beklediğini ve ondan başka bir şey beklenemeyeceğini söyledi.

İbrahim Tatlıses Başarıyla Ameliyatı Geçirdi

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığı ameliyatı geçirdiğini duyurmuş ve sevenlerinden dualarını eksik etmemelerini istemişti. Dün sabah operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleşen Tatlıses, yoğun bakımdan çıkıp normal odaya alındı.

Geçmiş olsun dileklerini iletmek için hastaneye giden Hülya Avşar, Tatlıses'in durumu hakkında olumlu haberler verdi. Tatlıses'in eski kavgalarını geride bırakarak oğlu Ahmet Tatlı ile barıştığını söyleyen Avşar, İbrahim çok güzel espriler yapıyor, her şey yolunda. Pazartesi taburcu olacak. Ahmet de çok mutlu ve huzurlu görünüyor dedi.

Avşar'a, İbrahim Tatlıses taburcu olduktan sonra nasıl bir değişiklik olur? şeklindeki soruya ise, Evlilik gibi bir şeyler yapar herhalde. Onun dışında beklenen bir şey yok zaten. Sağlığına kavuştu, artık daha da güçlü olacaktır şeklinde cevap verdi.

Ayrıca, Hülya Avşar'a adaylar hakkında bilgisi olup olmadığı sorulduğunda, İbrahim pek bilgi vermiyor, ben bile yetişemiyorum artık diye espri yaptı.

Magazin Haberleri