Eski Manken, Yol Kenarına Atılan Çöpleri Görünce Çılgına Döndü

Ünlü şarkıcı ve model Tuğba Özay, Bafa Gölü'nde karşılaştığı çöp yığınlarına sert bir dille tepki gösterdi. Özay, sosyal medyada paylaştığı görüntülerle çöpleri bırakanları kınayarak, İğrenç zihniyetli pislik insanlar, Allah belanızı versin. Beni hasta ettiniz dedi.

Tuğba Özay Bodrum’dan İzmir’e Giderken Çevre Kirliliğine Tepki Gösterdi

Modellik ve şarkıcılığın yanı sıra doğaya olan duyarlılığıyla bilinen Tuğba Özay, Bodrum’dan İzmir’e giderken çevre kirliliği ile karşılaştı ve bu duruma sert bir şekilde tepki gösterdi. Özay, Instagram hesabında Bafa Gölü’nün girişindeki çöpleri gösterdiği video ile öfkesini dile getirdi.

Özay, videoda çevre kirliliğine tepki göstererek, “Siz vatan hainisiniz. Bu nedir, bu nasıl bir zihniyettir? Siz bu doğaya nasıl kıyarsınız? Lan burası anayol, burası çöp, moloz dökme yeri mi?” dedi ve yerel yönetimleri eleştirdi.

“Ben artık gerçekten dayanamıyorum. Sizler yüzünden bizim gibi duyarlı insanlar hasta oluyor. Allah biz belanızı versin. Ben sizi küfürsüz nasıl anlatayım? Ben nasıl sinirlenmeyeyim, nasıl bağırmayayım? Sizler nasıl insanlarsınız. Vatan sevgisi, yurttaşlık bilinci diye bir şey var. Nasıl yaparsınız, nasıl kıyarsınız? Aklım almıyor. Buna nasıl izin verilir, bu yolları görmüyor musunuz? Hadi insanlar, vatandaşlar berbat bunu anladım. Ya yönetimler de mi görmüyor bu yolları? Bunlar doğaya ve ülkeye zarar. Bizim gibi duyarlı insanları hasta ettiniz, hasta olasınız.” şeklinde konuşan Özay, çevre kirliliğine dikkat çekti.

halktv.com.tr

Magazin Haberleri