Eser Yenenler'in 2 haftada 7 kilo vermesi şaşırttı

Tiyatro ve komedi programlarıyla tanınan Eser Yenenler, Türkiye'nin güzellerinden Berfu Yenenler'le evlenerek aile kurmuştu. Sosyal medyada sürekli aile hayatlarına dair paylaşımlarda bulunan çift, son olarak diyet paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Eser Yenenler'in Zayıflama Başarısı

Ünlü komedyen Eser Yenenler, son dönemde YouTube üzerinden yaptığı programlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak eski Türkiye güzeli karısı Berfu Yenenler'le birlikte program yapan Yenenler, şimdi de verdiği kilolarla dikkat çekiyor.

Yenenler, sıkı bir diyet programı ve sporla 15 günde 7 kilo verdiğini açıkladı. Fazla kilolarıyla yıllardır başı dertte olan ünlü isim, eşiyle birlikte bu zorlu sürece girdi ve sonuçtan oldukça memnun kaldı. Sosyal medya hesabından sürecini an be an paylaşan Yenenler, eski ve yeni halinin yan yana olduğu bir fotoğrafı da takipçileriyle paylaştı.

Bu zayıflama başarısı kısa sürede gündem olurken, takipçileri de baya zayıflamış, kısa sürede çok iyi vermiş, baya ödem atmış gibi olumlu yorumlar yapmaya devam ediyor.

Magazin Haberleri