Ece Ronay ve Dilan Polat arasındaki dostluk mesajı: Aramızdaki bağı kimse bozamaz

Polatgiller dosyasının tanığı Erkan Şahin, Dilan Polat'ın kendisini Ece Ronay ile olan yakınlığı yüzünden linç ettirdiğini ifade etmişti. Bu iddiaların ardından Ece Ronay'dan hemen açıklama geldi.

Erkan Şahin'in Tanıklığıyla Çıkan Kara Para Aklama İddiası

Engin ve Dilan Polat çifti, kara para aklama iddiasıyla yargılandığı dosyanın iddianamesi hazırlandı. Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin'in tanıklığı ise dikkat çekici detayları ortaya çıkardı. Şahin, çiftle bir dönem iş birliği yaptığını ancak aralarının açıldığını belirtirken, Ece Ronay ayrıntısına da değindi.

Erkan Şahin ifadesinde, Dilan Polat çiftini ve Mıstık'ı Ahmet Selim Yazıcı aracılığıyla tanıdım. İş birliği yapmaya başladık fakat Ece Ronay ile video çektiğim için hesabımı kapattırdılar. Bu durumu Dilan Polat öğrendiğinde beni linç ettirmeye başladı dedi.

Ece Ronay ise iddialara karşı çıkarak, Dilan Polat'ı tanırım ancak aramızda hiçbir zaman husumet olmadı. İfade veren kişinin verdiği tarihler yanlış, hiçbir zaman kavga etmedik. Bu tür söylemler sadece ortalığı karıştırmak için söylenmiş laflardır şeklinde açıklamada bulundu.

Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı olay sonrasında da Ronay sessiz kalmayı tercih ettiğini belirtirken, kamuoyundan da rahat bırakılma talebinde bulundu.

Magazin Haberleri