Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'le ilişkisini tamamen kesti

Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medyada yaptığı paylaşımda kız çocuklarına yapılan şiddeti duyurarak, sessiz kalmamaları gerektiğini vurgulamıştı. Paylaşımının ardından, Tatlıses soyadını sosyal medyadan sildi.

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak Açıklamalarda Bulundu

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak, son dönemde ailesiyle yaşadığı tartışmalarla gündeme geldi. Çıtak, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Levent Dörter ile düğününde nikâh şahitliğini yaptığı kızı olarak biliniyor. Ancak sosyal medya hesaplarından takipten çıkardığı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildiği iddialarıyla gündeme geldi.

Dilan Çıtak, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Şiddet ve psikolojik baskıya karşı çıkan Çıtak, Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur ifadelerini kullandı.

Dilan Çıtak, kardeşi İdo Tatlıses'i de sosyal medya hesaplarından takipten çıkardı. Ayrıca Beyaz Magazin programına bağlanarak yaşadığı süreci anlatan Çıtak, yakın çevresinin kendisine uyguladığı mobbing ve evlat ayrımcılığına maruz kaldığını belirtti. Ayrıca İbrahim Tatlıses'in başka çocukları yüzünden kendisine mobbing uyguladığını ve Çıtak soyadını kullanmaya devam edeceğini vurguladı.

Dilan Çıtak'ın yaşadığı sorunları gündeme getirmesiyle birlikte, Tatlıses ailesi arasındaki gerilim de daha da artmış durumda. Çıtak, sosyal medya hesabından 'Tatlıses' soyadını kaldırarak, artık Çıtak soyadını kullanmaya devam edeceğini açıkladı.

Magazin Haberleri