Defne Samyeli'den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya İlişkisi Hakkında Çarpıcı İtiraf

Defne Samyeli, yıllar önce Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşamak uğruna aldattığı söylentilerine karşı sessiz kalmış ve bu durumu kabul edememişti. Ancak son olarak katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulunarak, olayla ilgili gerçekleri paylaştı.

Defne Samyeli Kaan Ölker'in Programına Konuk Oldu

Son zamanlarda özellikle Gazze açıklamalarıyla dikkat çeken Defne Samyeli, Kaan Ölker'in programına konuk oldu. Samyeli, eski sevgililerle ilişkilerin tekrar gündeme gelmesi hakkında şunları söyledi: O dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyorlar. O ilişkinin tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil. Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan aşkı da küçültüyor bu durum.

Samyeli'ye geçmiş yıllarda Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile kendisini aldattığı iddiaları üzerine söylediği Konduramadım açıklaması hatırlatıldı. Defne Samyeli bu konuyla ilgili yıllar sonra ilk kez konuşarak, Oradan şunu öğrendim: Konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün! şeklinde ifadeler kullandı.

halktv.com.tr

Magazin Haberleri