Bülent Şakrak ve Esra Akpınar çifti yollarını ayırma kararı aldı

Bülent Şakrak, 2015'te evlendiği ve 2023'te tek celsede boşandığı Ceyda Düvenci'nin ardından Esra Akpınar ile ilişki yaşamaya başladı. Ancak bu ilişkide şok eden bir gelişme yaşandı.

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin Boşanma Haberi

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci, 2015 yılında evlenmiş ve 10 Temmuz 2023'te İzmir Ödemiş Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı. Boşanma kararı, büyük yankı uyandırmış ve ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Şakrak’ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşmasının boşanma kararında etkili olduğu öne sürülmüştü. Boşanmanın ardından Şakrak ve Akpınar arasındaki ilişki de kısa sürdü ve çiftin mutluluğu sona erdi.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın sekiz yıllık evliliği, 15 dakikalık bir duruşma ile anlaşmalı olarak son bulmuştu. Boşanmanın ardından oğulları Okan Ali'nin velayeti Ceyda Düvenci’ye verilmişti. Şakrak'ın, Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile ilişkisi nedeniyle boşandığı iddia edilmişti.

Bülent Şakrak, ayrılığın sebebi olarak ihanet iddialarını yalanlamış ve “Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Bülent Şakrak’ın Esra Akpınar ile ilişkisi kısa sürdü. Çift, sosyal medya üzerinden birbirlerini takipten çıkarken, birlikte çekilmiş fotoğraflarını da sildiler. Ancak, ikilinin hala birlikte çalıştıkları öğrenildi.

Magazin Haberleri