Bahar dizisine üç yeni yıldız katılıyor

Reyting rekorları kıran dizi Bahar, 2. sezon için geri sayım yaparken kadrosuna 3 yeni oyuncu daha katıldı.

Bahar Dizisi Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı popüler dizi Bahar, yeni sezonunda kadrosunu güçlendiriyor. Diziye katılan yeni isimler Elçin Afacan, Doğan Can Sarıkaya ve Nizam Namidar, merakla beklenen gelişmelerin habercisi.

Dizinin Dengesini Değiştirecek Karakterler Geliyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini üstlendiği Bahar dizisinin yeni sezonunda dengeler değişecek. Süreyya'nın sağ kolu olan Ergün karakteri, yeni sezonda Eylem olarak değiştirildi. Bu rolü Elçin Afacan üstlenecek ve Eylem karakteri sadece Süreyya'nın sağ kolu olmakla kalmayıp, aynı zamanda hastanedeki muhbir olarak da dikkat çekecek.

Dizinin önemli karakterlerinden Evren’in yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüğü en yakın arkadaşı Yusuf’un oğlu Cem rolüne, genç yeteneklerden Doğan Can Sarıkaya hayat verecek.

Ayrıca, Devrim Kabacaoğlu'nun canlandırdığı Uğur'un babası Habip rolünü ise usta oyuncu Nizam Namidar üstlenecek. Habip, Hatice Aslan'ın hayat verdiği Nevra Yavuzoğlu'nun ikinci baharını yaşayacağı Adanalı zengin işadamı olarak izleyiciyle buluşacak.

Yeni sezonun heyecanla beklenen bu gelişmeleri, Bahar dizisinin sadık izleyicilerini ekran başına kilitleyecek.

halktv.com.tr

Magazin Haberleri