Anneliğin Ardından Oyunculuğa Geri Dönüş Yapıyor

Aslı Enver, geçtiğimiz yıl kızı Elay'ı kucağına almasının ardından ekranlara yeni bir proje ile geri dönüyor. Kavak Yelleri ve İstanbullu Gelin dizilerindeki performansıyla akıllara kazınan Enver hayranlarını heyecanlandırdı.

Aslı Enver’in Yeni Dizi Projesi “Kuşatma” Merakla Bekleniyor

Oyunculuğa bir süre ara veren ve annelik yapmaya odaklanan başarılı oyuncu Aslı Enver’in merakla beklenen yeni projesi sonunda açıklandı. Kızı Elay’ın bir yaşına girmesiyle çalışma hayatına geri dönmeye karar veren Enver, Tims&B’nin Netflix için çekeceği “Kuşatma” dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Dizinin senaryosu, daha önce “Kiralık Aşk”, “Ufak Tefek Cinayetler”, “Kuş Uçuşu” ve “Şahane Hayatım” gibi unutulmaz yapımlara imza atmış olan Meriç Acemi’ye ait olacak. Yönetmen koltuğunda ise Kapadokya’da çekilen “Siyah Kalp” dizisinin yaratıcısı ve ilk bölümlerini yöneten Uluç Bayraktar yer alacak.

“Kuşatma” dizisinde, zorlu karakterler Nihal ve Osman’ın karşılıklı hamlelerle ilerleyen güç savaşını ve yalının derinliklerindeki gizemli hikayeyi anlatılacak. Aslı Enver’in yanı sıra birbirinden ünlü isimlerin de projede yer alacak olması, hayranlarını heyecanlandırıyor ve güzel oyuncuyu ekranlarda tekrar izlemek için sabırsızlanıyor.

Magazin Haberleri