Afra Saraçoğlu, sarışın arkadaşının gölgesinde kaldı: Ünvanı ona kaptırdı

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, sezon arasında tatilin keyfini çıkarmak için arkadaşlarıyla eğlenceli bir video çekti. Tatil karelerini sosyal medyada paylaşan ve takipçilerinin beğenisini toplayan güzel oyuncu, kısa sürede gündemde yerini aldı.

Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayan Afra Saraçoğlu, sezon finali sonrası Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor. Tatil paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Saraçoğlu, soğuk su meditasyonu yaparak dikkat çekmişti. Rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile ayrıldıktan sonra kız arkadaşlarıyla tatiline devam eden Saraçoğlu, sosyal medyada oldukça konuşuluyor.

Afra Saraçoğlu'nun, Bodrum tatilinde kız arkadaşlarıyla çektiği videodaki anlar, sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Videoda Saraçoğlu'nun sarışın bir arkadaşının ön plana çıkması dikkat çekti. Sosyal medyada, bazı kullanıcılar Çok güzel parlıyor derken, diğerleri Sarışın videodaki herkesin tozunu almış ve Sarışına ne yapsalar gölgede kalmıyor, inanılmaz bir güzellik şeklinde yorumlar yaptı. Bazı takipçiler ise Sarışın çok güzel, Afra gölgede kaldı şeklinde görüş bildirdi.

Magazin Haberleri