Hesaplarınıza Müjde! Temmuz Ayı Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla temmuz ayında 1 milyar 21 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Temmuz Ayında Çocuklara 1 Milyar 21 Milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Ödemesi Yapıldığını Duyurdu.

Bakan Göktaş: Temmuzda 1 Milyar TL SED Ödemesi Yapıldı

Bakan Göktaş, yazılı bir açıklama yaparak çocuklara yönelik hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Çocukların çeşitli ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmetlerini çeşitlendirdiklerini belirtti.

"Çocukları Ailelerinin Yanında Destekliyoruz"

Göktaş, SED ödemeleri ile çocukları ailelerinin yanında ve sosyal çevrelerinde desteklediklerini ifade etti. Milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için tüm gayretlerini sarf ettiklerini vurguladı.

Aile Odaklı Sosyal Hizmet Modelleri

Bakan Göktaş, aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için çalıştıklarını belirtti. "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık" dedi.

Ekonomi Haberleri