4A 4B 4C Emeklilerine Müjde! Maaşlara 17.500 TL Ek İkramiye Yatıyor!

4A, 4B ve 4C emeklilerine büyük müjde! Ziraat Bankası, Salı ve Çarşamba günleri 17.500 TL ek ödeme yapıyor. Ayrıca, Temmuz 2024 zamlı emekli maaşı ödemeleri 17 Temmuz’da başlıyor.

4A, 4B ve 4C emeklilerine yeni haftanın ilk müjdesi açıklandı. Emekli tahsis numarasının son hanesine göre Salı ve Çarşamba günleri 17.500 TL ek ödeme hesaplara yatıyor.

Emeklilere zam müjdesi

Milyonlarca emekli, Temmuz 2024 zamlı emekli maaşı ödemeleri için gün sayıyor. 17 Temmuz’da başlayacak olan zamlı ödemeler, SGK tarafından açıklanan takvime göre emeklilerin IBAN numaralarına aktarılacak. Bir yandan da ilave zam beklentileri sürüyor. Bu hafta içinde en düşük emekli maaşına yapılacak ek zam da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Sürpriz ek ikramiye açıklaması

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi devam ederken sürpriz bir açıklama daha yapıldı. 4A, 4B, ve 4C emeklisi ayrımı olmadan Salı ve Çarşamba günü emeklilerin IBAN numarasına ek ikramiye ödemesi yatacak. Emekli tahsis numarasının son hanesine göre yapılacak olan ikramiye ödemesi miktarı 17.500 TL olarak belirlendi.

Emekli zamlı maaş ödemeleri başlıyor

Temmuz ayı itibarıyla emekli maaşlarına yapılan zam oranları belli oldu. SSK ve BAĞ-KUR emeklisi %24.73 zam alırken en düşük emekli maaşı için çalışmalar hala devam ediyor. Diğer yandan zamlı emekli maaşı ödeme takvimi de açıklandı. SGK tarafından açıklanan takvime göre emekli maaşları, daha önce olduğu gibi, ayın 17’sinde ödenmeye başlayacak. SSK ve BAĞ-KUR emeklisi tahsis numarasının son hanesine göre emekli maaşı ödemeleri 17-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Ek ikramiye müjdesi geldi

Emekliler, maaş ödeme takvimini merakla beklerken bir yandan da ek ödemeleri takip ediyor. Emeklilere sürpriz haber Akbank’tan geldi. Emekli maaşı zammı sonrası Akbank’tan da promosyon güncellemesi yapıldı. Akbank, emekli maaş aralığına göre en az 12.000 TL, en fazla 15.000 TL promosyon desteğini herhangi bir ek koşul olmadan emeklilere sunuyor.

Ayrıca, emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve Akbank’ın ana kart ürünlerinden birini kullanan emekliler 2500 TL de hediye chip para kazanma şansına sahip oluyor. Akbank toplam promosyon miktarı bu ödeme ile birlikte 17.500 TL’ye kadar yükseliyor.

Başvuru için acele edin

Akbank’ın cömert ve cazip promosyon teklifine başvurular 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. 4A, 4B ve 4C ayrımı olmadan emekli maaşı alan herkes Akbank’ın yeni promosyon kampanyasına katılabilecek. Tek şart, 3 yıllığına emekli maaşınızı Akbank’a taşımak ve buradan almayı taahhüt etmek. Bunun dışında herhangi bir ek koşul aranmıyor. Akbank müşterisi olan emekliler, 3 iş günü içinde promosyon desteğinden yararlanabiliyor. Ayrıca, emeklilere Akbank tarafından son derece cazip kredi seçenekleri de sunuluyor. Düşük faiz oranı ile 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisinin yanında 25 bin TL’ye kadar da faizsiz kredi desteği veriliyor.

Ekonomi Haberleri