Youtube fenomenleri dövüşmek için bir araya geldi

Sosyal medya fenomenleri bir kavga için buluştu. Polis, olaya müdahale edince 2 fenomen gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Youtube fenomenleri dövüşmek için bir araya geldi

Sosyal Medya Fenomenleri Cenk Hoca ve Bilge Adam Reis Köyde Buluşup Kavga Etti

Youtube platformunda içerikler üreten Cenk Hoca (Cenk Uyanık) ve Bilge Adam Reis (Ramazan Karabulut) isimli 2 kullanıcı, sosyal medyada birbirlerine tehdit ve hakaretler etmeye başladı. Bu durum üzerine buluşup kavga etmeye karar verdiler ve Ramazan Karabulut'un yaşadığı köyde karşı karşıya geldiler. Ancak polis müdahale ederek fenomenleri gözaltına aldı ve daha sonra serbest bıraktı.

Artık Yeter Diyen Cenk Uyanık

Cenk Uyanık, eski eşinin hakkında yapılan cinsel söylemlere sessiz kaldığını ancak artık bu duruma dayanamayarak harekete geçtiğini belirtti. Kendisine yapılan hakaretlere sessiz kalmayacağını ve hesap sormak istediğini söyledi.

Namus ve Şeref İçin Kavga Ettiğini Söyledi

Kavga etmeden önce çektiği videoda ölümden korkmadığını ve namusu için yaşadığını vurgulayan Cenk Uyanık, rakibiyle hesaplaşmak için kararlı olduğunu ifade etti. Kendisine yapılan hakaretlere karşı sessiz kalmayarak adım attığını belirtti.

Kavga Yerine Tatil Dedi

Elazığ'ın Palu ilçesine giderek kavga etmek için kararlı olan Cenk Uyanık, yolculuk sırasında keyifli zaman geçirmek istediğini ve bu durumu eğlenceye dönüştürdüğünü dile getirdi. Rakibine karşı olan tutumunu esprili bir dille anlattı.

Cenk Uyanık, kavgayı görüntülemek için takipçilerinden birini yanına alarak rakibinin yaşadığı köye gitti.

Kavga Ettiği Anda Gözaltına Alındılar

Emniyet güçleri haberi aldıktan sonra köyde güvenlik önlemleri aldı ve fenomenler karşı karşıya gelerek kavga ettiler. Cenk Uyanık olayı şu şekilde anlattı: Karşımda duran rakibim bana elini uzattı, ben de şans eseri tokat attım ve bayıldı. Sonrasında polisler müdahale etti ve kavgayı engelledi. Ramazan Karabulut ise yaşananları şiddetli bir şekilde ifade etti ve intikam alma arzusunu belirtti.

Olay sonrası gözaltına alınan fenomenler ve takipçi serbest bırakıldı. İfadesi alınan bu kişiler arasında şikayetçilik olmadığı için serbest bırakıldılar.

Magazin Yorumlarına Cevap

Yaşanan olay sonrasında tepkiler alan Cenk Uyanık, sosyal medyada magazin yapmakla suçlandı. Bunun üzerine Uyanık, Evet, magazin yapıyorum çünkü bu benim işim. Neden yapmayayım! şeklinde cevap verdi.

Ramazan Karabulut ise Cenk Hoca'dan sosyal medyada yaptığı küfürlerden dolayı şikayetçi olacağını belirtti. Kendisinin yanında kameraman olmamasından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

halktv.com.tr