Ünlü Türkücü İsviçre'ye Yerleşmişti: Herkesi Üzen Haber Geldi

Türk halk müziğinin ünlü seslerinden Seher Dilovan, İsviçre'de doğa ile iç içe bir yaşam sürerken ani bir kararla ülkesini terk etmişti. Şimdi ise sosyal medyada ameliyat olacağını duyurarak sevenlerinden dua istedi.

Yayınlanma:
Ünlü Türkücü İsviçre'ye Yerleşmişti: Herkesi Üzen Haber Geldi

Seher Dilovan Ameliyat Olacak

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, İsviçre'nin Cenevre şehrinde doğa ile iç içe bir yaşam sürerken hayranlarını üzen bir haber verdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, gözyaşları içinde bir ameliyat geçireceğini duyurdu. Ameliyat için Türkiye'ye mi gitmesi gerektiğini düşündüğünü belirten Dilovan, ancak Ağustos ayının geçmesini bekleyip Eylül ayında operasyon olacağını açıkladı. Detay vermeyen sanatçı, Yanlış anlaşılmak istemiyorum, korkunç bir durum yok. Ama kendimce telaş yapıyorum. O yüzden dualarınıza ihtiyacım var şeklinde konuştu.

Hayranları, Seher Dilovan için dualarını eksik etmeyeceğini ve sanatçıyı desteklemeye devam edeceklerini belirttiler. Ünlü sanatçının ameliyat süreci ve iyileşme süreci hakkında gelişmeler, sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

halktv.com.tr