Sertap Erener, Cumhurbaşkanından sokak hayvanları için dört yıl istedi

Şarkıcı Sertap Erener, Sokak Hayvanlarının Öldürülmesi Yasası ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Erener, 4 yıl verin bize, sokak hayvanları için barınaklar yapalım ve onları oralarda yaşatalım dedi.

Yayınlanma:
Sertap Erener, Cumhurbaşkanından sokak hayvanları için dört yıl istedi

Sertap Erener’den Sokak Hayvanları İçin Çağrı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Seslendi!

2001 yılında Eurovision'da ülkemizi gururlandıran Sertap Erener, sokak hayvanlarının öldürülmesini öngören yasa ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Erener, “Rica ediyorum 4 yılı bize verin ki sokak hayvanlarına barınaklar yapalım ve onları oralarda yaşatalım” dedi.

HAYVANSEVERLERE 4 YIL SÜRE VERİN

Nişantaşı'nda konuşan Erener, “Sayın Cumhurbaşkanım, bu sabah size bir metin yazarak video çekmek istemiştim ancak gazetecilerle karşılaştım. Şimdi buradan söylemek istiyorum. Önümüzde 4 yıl var ve bu yasa 4 yılı kapsıyor. Hayvanları, Türkiye’nin birçok ilinde ve ilçesinde olmayan barınaklara toplamamız mümkün değil. Bu 4 yılı bekleyelim, hayvanseverler olarak elimizden geleni yapalım. Siz de merhametlisiniz, biz de merhametliyiz. Birlikte çalışarak sokak hayvanlarına barınaklar yapalım ve onları oralarda yaşatalım. Rica ediyorum 4 yılı bize verin” şeklinde konuştu.

halktv.com.tr