Reha Muhtar'a İlişkin Davada Yeni Gelişme

Gazeteci Reha Muhtar, dün gece yüksekten düşerek hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Muhtar, yoğun bakımda tedavi görüyor. Eski eşi Deniz Uğur, oğluyla iletişim kuramadığını belirtti. Kayıp çocukla ilgili detaylar avukat Feyza Altun tarafından duyuruldu.

Yayınlanma:
Reha Muhtar'a İlişkin Davada Yeni Gelişme

Duayen gazeteci Reha Muhtar, evinin merdivenlerinden düşerek yaralandı

Duayen gazeteci Reha Muhtar, gece 01.00 sıralarında Sarıyer'deki evinin merdivenlerinden düşerek yaralanmıştı. Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Muhtar'ın, entübe edildiği ve yoğun bakım ünitesinde olduğunu ise ilk kez halktv.com.tr duyurmuştu. Eski eşi Deniz Uğur ise, Oğluma akşamdan beri ulaşamıyorum şeklinde açıklama yapmıştı.

Deniz Uğur'un açıklamasının ardından bir açıklama da avukatı Feyza Altun'dan geldi. Altun, Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ve ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Ayrıca müvekkilin müşterek çocuğu Poyraz Uğur'un üvey ablası Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu da öğrendik. Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz açıklamasını yaptı.

Reha Muhtar'ın durumu hala ciddiyetini korurken, olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir.

halktv.com.tr