Oğuzhan Koç Kariyerine Nasıl Başladığını Açıkladı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, kariyer yolculuğunu Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla nasıl şekillendirdiğini anlattı.

Yayınlanma:
Oğuzhan Koç Kariyerine Nasıl Başladığını Açıkladı

Oğuzhan Koç, Erzurum Kültür Yolu Festivali'nde Konser Verdi

Oğuzhan Koç, Kültür Bakanlığı'nın düzenlediği Erzurum Kültür Yolu Festivali'nde konser verdi. Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli TV programında ün kazanan Oğuzhan Koç, kariyer yolculuğunu anlattı. Koç, Eser Yenenler vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştığını açıkladı.

Türkiye gazetesinin haberine göre; Yılmaz Erdoğan'a çok dua ettiğini de söyleyen Koç, yedi yaşından beri müzik eğitimi aldığını belirtip şöyle konuştu:

Aslında tiyatro biraz tesadüf gibi oldu. Bizim Eser (Yenenler) vasıtasıyla Yılmaz (Erdoğan) ağabeyle tanıştım. Anlattı, öğretti. Bir baktım TV’de skeç yazıyorum, oynuyorum. Ben Yılmaz ağabeye çok dua ederim. Şimdi ilk yazdığım şarkılara bakıyorum; çok çiğler. BKM tedrisatından geçince daha çok okumaya ve daha çok yazmaya başladım. Onlar da eserlerime yansıdı. Zaten bizim BKM’de her hafta ödevlerimiz vardı. Üç kitap okuyup özetleriyle gelirdik. Kitap okuyunca kötü bir söz yazdığını görüp yırtıp atıyorsunuz. O yüzden aslında hayatta hiçbir şey tesadüf değilmiş. Tiyatronun bir sebebi varmış yani.

Türkiye gazetesi