Neslim Güngen'e Büyük Şok: Eşi Suçlamaların Tamamını Üzerine Attı

Fenomen Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İfadelerine göre, İnanç Güngen suçu eşine yıktı.

Yayınlanma:
Neslim Güngen'e Büyük Şok: Eşi Suçlamaların Tamamını Üzerine Attı

İstanbul Emniyeti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Fenomenlere Yönelik Operasyonunda 65 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, fenomenlere yönelik operasyonu sürdürüyor. Operasyon kapsamında Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen de gözaltına alındı. Toplam 65 kişi gözaltına alınırken, 45 kişi adliyeye sevk edildi ve 20 kişi serbest bırakıldı.

Neslim Güngen'in Eşi Gökhan Göz İle Sevgili Olduğu Ortaya Çıktı

Neslim Güngen'in eşi İnanç Güngen, operasyon kapsamında ifade verdi. Güngen, tüm iddiaları reddederek işlerinin şeffaf olduğunu belirtti. Ancak Güngen'in fiziki takip sırasında yaptığı bazı görüşmelerde Gökhan Göz'le sevgili olduğunu söylediği öğrenildi.

Güzellik Merkezinde Kullanılan Malzemelerde Sorun Bulunduğu İddia Edildi

Güngen'in gözaltına alınan çalışanları ise verdiği ifadelerde Güngen'in kendilerini zorladığını ve güzellik merkezinde kullanılan malzemelerde sorun bulunduğunu belirtti. Çalışanlar, malzemelerin halk sağlığını tehdit ettiğini ve kozmetik içeriği olmayan ürünlerin botoks olarak satıldığını iddia etti.

İnanç Güngen Suçu Neslim Güngen'e Yıktı

İnanç Güngen'in ifadesinde, bütün suçlamaları reddederek eşini suçladığı belirtildi. Güngen, şirket işlerinin eşinin sorumluluğunda olduğunu ileri sürdü. Ayrıca vergi müfettişinin de Neslim Güngen ile kayıt dışı görüşme talep ettiği iddiaları reddederek herhangi bir maddi talepte bulunmadığını belirtti.