Mustafa Destici'nin İnstagram Yasağını Desteklemesine, Şahan Gökbakar'dan Eleştiri

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin BTK'nın Instagram yasağını savunmasına, Şahan Gökbakar'ın kızına yaptığı torpil ile verdiği cevap hızlı geldi. Ünlü oyuncu, komik bir şekilde Destici'yi eleştirdi.

Yayınlanma:
Mustafa Destici'nin İnstagram Yasağını Desteklemesine, Şahan Gökbakar'dan Eleştiri

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Sosyal Medya Platformları Türkiye'nin Kurallarına Uymalı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Instagram'a getirilen erişim yasağını destekledi. Destici, sosyal medya platformlarının Türkiye Cumhuriyeti'nin kurallarına uyması gerektiğini vurgulayarak, Bu platformların Türkiye üzerinde söz sahibi olmasına asla müsaade edilmeyecek dedi.

Destici, sosyal medya üzerinden Türkiye aleyhine yapılan her türlü algıya da dikkat çekerek, Siyonistlerle, Netanyahu ile ilgili, Batı'nın sembol isimleriyle ilgili birisine çatarsan hesabın askıya alınıyor, paylaşımın kaldırılıyor, hesabın kapatılıyor şeklinde konuştu.

Türkiye'nin sosyal medya platformlarına müsamaha göstermeyeceğini belirten Destici, Instagram ve Facebook'un Türkiye'de kurallara uymak zorunda olduğunu vurguladı.

Şahan Gökbakar ise Mustafa Destici'nin açıklamalarına tepki göstererek, Destici'nin kızına Meclis'te işe aldırma konusunu hatırlattı. Gökbakar, sosyal medya hesabından Instagram yasağını savunurken, 'Burası Türkiye, kuralı, kanunu var. Burası babanızın çiftliği değil' diyen milletvekillinin torpil yapıp kızını Meclis'te işe aldırdığı bir ülkedeyiz. Yani demek istiyor ki, sizin babanızın çiftliği değil, bizim babamızın çiftliği! açıklamasını yaptı.

halktv.com.tr