Melisa Sözen eleştirilere yanıt verdi

Oyuncu Melisa Sözen, Fransa'nın en popüler dizisi Le Bureau des Légendesda terör örgütüne sızan bir ajanı canlandırdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla eleştiri oklarına hedef olan Sözen, tepkilerin ardından açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yayınlanma:
Melisa Sözen eleştirilere yanıt verdi

Oyuncu Melisa Sözen, Fransa'nın 'Le Bureau des Légendes' dizisinde terör örgütü ajanını canlandırdı

Oyuncu Melisa Sözen, Fransa'nın popüler dizisi 'Le Bureau des Légendes'da terör örgütüne sızan bir ajanı canlandırdı. Ancak görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması üzerine ünlü oyuncu eleştiri oklarının hedefi oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sözen, Söz konusu dizi gizli saklı bir iş değil. 2015 çıkışlı Fransa’nın en ünlü polisiye dizisi dedi. Ayrıca Dizinin benim oynadığım sezonu 2017 yılında yayınlandı. Deaş’la (Işıd) savaşan çift taraflı bir ajanı canlandırdım açıklamasını yaptı.

Sözen ayrıca, Dizide herhangi bir terör örgütünün övgüsü yok. Olsaydı, geçen 7 yıl içinde zaten çoktan duymuş olurdunuz diyerek eleştirilere cevap verdi.

İzin Vermeyeceğim

Canlandırdığı karakter nedeniyle hedef gösterilen Sözen, duruma tepki göstererek, Ne yazık ki bilginin doğruluğunu ve nereden geldiğini dahi düşünmeden, kontrol etmeden inanmak çağımızın kara deliklerinden biri. Linç kültürü de öyle. Bunun bir parçası olmayın, kendinizin ve etrafınızdaki insanların internet zorbalığı ile duygusal şiddet yaşamasına izin vermeyin. Ben vermeyeceğim şeklinde konuştu.

halktv.com.tr