Melek Mosso'nun fit görünümü Bodrum konserinde dikkatleri çekti

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, eşi Serkan Sağdıç ve arkadaşlarıyla birlikte Göcek'te tatil yaparken görüntülendi. Grup, yat kiralayarak denizin ortasında keyifli anlar geçirdi. Mosso'nun fit görünümü ise dikkat çekti. Eğlenceli bir gün geçiren grup, denizin ve güneşin tadını çıkararak bol bol gülüp eğlendi.

Yayınlanma:
Melek Mosso'nun fit görünümü Bodrum konserinde dikkatleri çekti

Melek Mosso ve Eşi Serkan Sağdıç Göcek'te Romantik Bir Tatil Yaptı

2023 yılında Ekim ayında evlenen şarkıcı Melek Mosso ve eşi Serkan Sağdıç, Göcek'te lüks bir yat kiralayarak unutulmaz bir tatil deneyimi yaşadı. Çift, 'Sirocco' adlı yatta Melek Mosso'nun kardeşi Süleyman Mosso ve sevgilisi Michelle Laza ile birlikte keyifli zaman geçirdi. Yakın arkadaşlarının da katıldığı tatil, romantik anlarla dolu geçti.

Denizde geçirdikleri zamanın keyfini çıkaran Melek Mosso ve eşi Serkan Sağdıç, birbirlerine olan sevgilerini gözler önüne serdiler. Melek Mosso, eşinin yanında mutluluktan parıldayan bir şekilde poz verirken, çift birlikte denize girerek eğlenceli anlar yaşadı. Tatil anılarını ölümsüzleştiren ünlü çift, sosyal medyada paylaştıkları selfieleriyle takipçilerini selamladı.

Melek Mosso'nun fit ve enerjik görünümü dikkat çekerken, Göcek tatili çiftin mutlu anlarına tanıklık etti. Basın mensuplarının da ilgiyle takip ettiği tatil, Melek Mosso ve Serkan Sağdıç'ın aşk dolu birkaç gün geçirmesine vesile oldu.

halktv.com.tr