MasterChef Türkiye'de bir yarışmacı elendikten sonra fenalık geçirdi

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde elenen yarışmacı Deniz oldu. İlk günden beri dikkat çeken ve tartışmalara neden olan Deniz, adının duyulmasının ardından fenalaştı.

Yayınlanma:
MasterChef Türkiye'de bir yarışmacı elendikten sonra fenalık geçirdi

MasterChef All Star'da Deniz Yılmaz Eleme Gecesinde Yarışmadan Elendi

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da eleme gecesi büyük bir heyecana sahne oldu. Jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun karşısına çıkan yarışmacılar arasında Deniz Yılmaz, adını duyduktan sonra fenalaşarak yarışmaya veda etti.

Yarışmanın başından bu yana dikkatleri üzerine çeken Deniz, diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalar ve takındığı tutumla sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Şefler ve prodüksiyon ekibi, Deniz'in yarışma kurallarına uygun davranmadığına ve diğer yarışmacılara saygısızlık yaptığına karar vererek müdahale etti.

MasterChef All Star'da heyecanın devam ettiği ve yarışmacıların birbirinden iddialı performanslar sergilediği eleme gecesinde, Deniz Yılmaz'ın elenmesi izleyicileri şaşırttı. Yarışma, heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.