Hababam Sınıfı oyuncuları yıllar sonra bir arada: Gözyaşları sel oldu

Yeşilçam oyuncusu Tuncay Akça, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi. Sanat ve televizyon camiasından birçok isim törene katıldı. Akça'nın yakın arkadaşı Ahmet Arıman, Hababam Sınıfı'ndan duygusal anlar yaşadı.

Yayınlanma:
Hababam Sınıfı oyuncuları yıllar sonra bir arada: Gözyaşları sel oldu

Tuncay Akça Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında vefat eden, Hababam Sınıfı serisindeki Bacaksız karakteriyle tanınan ünlü Yeşilçam oyuncusu Tuncay Akça, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Hababam Sınıfı filminin bazı oyuncuları da katılırken, dizide Hayta İsmail karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Arıman, Akça ile 50 senelik arkadaş olduklarını dile getirdi. Arıman cenazede gözyaşlarına boğuldu ve ünlü oyuncunun vefatıyla yürekleri dağladı.

Her gün beraberdik, vefat haberi bizi şaşkına çevirdi şeklinde konuşan Arıman, Halkın çok sevdiği, dünyanın en tatlı şeker çocuğu. Hababam Sınıfı'nda oynarken o bizim ayakkabılarımızı boyuyordu. Biz onu yönetmene gösterdik. O da bayıldı. O saatten beri film çeviriyor. Bir de son zamanlarda bir grubumuz var. Ben müzik yapıyorum. Onlarla birlikte sahneye çıkıyoruz. Aynı otelde yatıyoruz, kalkıyoruz. Bizim kardeşimiz, bizim yarımız. Acayip şoktayız şu anda... Arkadaşlarımız haber vermek için aradı. Aydemir Akbaş’ın cenazesine nasıl gideceğimizi konuşacağız sandım. Tuncay’ın vefatını söyleyince şok geçirdim. Her gün beraberdik ifadelerini kullandı.

halktv.com.tr