Friends Dizisinin Yıldızının Vefatından Önceki Son Sözleri Açıklandı

Friends dizisinin unutulmaz karakteri Chandler Bing'i canlandıran Matthew Perry, 2023 yılında ekim ayında vefat etmişti. Polis soruşturması sonucunda ünlü yıldızın ölmeden önce söylediği sözler ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Friends Dizisinin Yıldızının Vefatından Önceki Son Sözleri Açıklandı

Matthew Perry'nin Ölümüyle İlgili Skandal

Ünlü oyuncu Matthew Perry, 28 Ekim 2023'te sadece 54 yaşındayken hayatını kaybetti. Perry'in ani ölümü infial yaratırken, otopsi raporu iki ay sonra nihayet ortaya çıktı. Rapora göre, Perry aşırı miktarda ketamin aldıktan sonra jakuzisinde boğularak öldü.

Los Angeles Polis Departmanı, ketaminin Perry'e nasıl ulaştığına dair bir soruşturma başlattı. Savcı Martin Estrada, Perry'nin ölümüyle ilişkili 5 kişi hakkında iddianame hazırlandığını açıkladı. Bu kişiler arasında iki doktor ve Perry'nin kişisel asistanı da yer alıyor. Estrada, suçlamaları kabul eden asistanın da olduğunu belirtti.

Otopsi raporunda ortaya çıkan sonuçlara göre, Perry ölmeden önce asistanına ilaç vermesini istemişti. Ayrıca evinde baygın bir şekilde iki kez bulunduğu da belgelere yansıdı. Tüm bu detaylar, ünlü oyuncunun ölümüyle ilgili daha fazla soru işareti oluşturdu.

Matthew Perry'nin hayatını kaybetmesi, hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Umarız bu trajik olay, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele konusunda daha fazla farkındalık yaratır ve benzer durumların yaşanmasını önler.

halktv.com.tr