Ev Meselesi Nedeniyle Oğlu ve Torunuyla Mahkemelik Olan Baba Gözyaşları İçinde Helallik İstedi

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlı arasında çıkan dava sonrası Ahmet Tatlıses, babası hakkında akli dengesi yerinde olmadığına dair rapor talep etmişti. Ancak, uzun süredir babasıyla konuşmayan Ahmet Tatlıses, babasının Harbiye konserine katılarak herkesi şaşırttı. Baba oğul arasında barışma ihtimali ise merak konusu oldu.

Yayınlanma:
Ev Meselesi Nedeniyle Oğlu ve Torunuyla Mahkemelik Olan Baba Gözyaşları İçinde Helallik İstedi

İbrahim Tatlıses'in Oğlu Ahmet Tatlıses ve Torunu Mert Tatlı Arasındaki Davanın Sona Ermesi

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlı arasındaki dava sona erdi. Ahmet Tatlıses, babası hakkında akli dengesi yerinde olmadığı iddiasıyla rapor talep etmişti. Ancak uzun süren bir sessizlikten sonra Ahmet Tatlıses, babasıyla barışma adımını attı. Babasının Harbiye konserine katılarak herkesi şaşırttı. Bu gelişme sonrasında baba-oğul arasındaki ilişkinin ne yönde ilerleyeceği merak konusu oldu.

Dilan Çıtak'ın yaptığı açıklamaların ardından sessizliğini koruyan İbrahim Tatlıses, sonunda Harbiye'de sahne aldı.

DAHA SONRA KONUŞURUZ

Harbiye'deki konserde Ahmet Tatlıses de babasının yanında yer aldı. En büyük oğlu Ahmet Tatlıses, diğer kardeşleri Elif Ada ve Ayşegül Yıldız ile birlikte babasının konserini dinledi. Muhabirlerin sorularına ise Daha sonra diyerek yanıt verdi.