Ebru Gündeş rahatsızlanarak sahneden ayrıldı: Hamilelik iddiaları gündemde

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Antalya-Side konserinde sağlık sorunları nedeniyle beklenmedik bir ara vermek zorunda kaldı. Konser sırasında seyircilere kısacık bir mola istiyorum diyerek kulise giden Gündeş, geri dönmedi. Hayranları endişe içinde ünlü sanatçı için beklemeye başladı.

Yayınlanma:
Ebru Gündeş rahatsızlanarak sahneden ayrıldı: Hamilelik iddiaları gündemde

Ebru Gündeş Antalya-Side Konserinde Sağlık Sorunları Nedeniyle Araya Girdi

Ebru Gündeş, kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle uzun süre magazin dünyasının gündeminde kaldı. Dubai'de gerçekleştirilen düğünlerinin ardından, çiftin ilişkisi çeşitli iddialarla konuşulmaya başladı. Evliliklerinin ardından Ebru Gündeş'in hamile olduğu yönündeki söylentiler de gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, son olarak Antalya-Side konserine sağlık sorunları nedeniyle ara vermek zorunda kaldı.

Geçtiğimiz günlerde çiftin ayrılacakları iddia edilmiş, Gündeş'ten jet hızıyla yalanlama gelmişti.

Ebru Gündeş, Antalya-Side konserinde sağlık sorunları nedeniyle beklenmedik bir ara vermek zorunda kaldı. Konser sırasında seyircilere kısacık bir mola istiyorum diyerek kulise yönelen Gündeş, geri dönmeyince kalan 4 şarkıyı vokalistleri seslendirdi. Şarkıcının tansiyon sorunu yaşadığı belirtilirken, şu an sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

halktv.com.tr