Dilan Polat, cezaevinden çıkışının ardından ilk olarak şu adımı attı

Dilan Polat, kasım ayından bu yana kara para aklama suçlamasıyla cezaevindeydi. Ancak dün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tahliye sonrası eşi Engin Polat'ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Dilan Polat, cezaevinden çıkışının ardından ilk olarak şu adımı attı

Dilan Polat Cezaevinden Tahliye Edildi

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalef suçlarından hakkında açılan dava kapsamında 10 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında tahliye kararı verilmişti.

Cezaevinden çıkan Dilan Polat, fenomen kardeşi Sıla Doğu'nun deniz manzaralı evinde kalmaya başladı. Avukatı Sevinç Horoz, Polat'ın cezaevinde yaşadığı sağlık ve psikolojik sorunlardan bahsederek, İçerideki şartlar malum, tabii ki iyi değildi. Ancak şimdi çocuklarına kavuştu, ailesiyle birlikte oldukça mutlu ifadelerini kullandı.

Dilan Polat'ın tahliyesinden sonra eşi Engin Polat'ı ziyaret ettiği de ablası tarafından paylaşıldı. Sıla Doğu, cezaevi ziyaretine dair bir fotoğrafı 'Enginimize' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

40 yıl hapis istemiyle yargılanan Dilan Polat'ın tahliyesi sonrası mütevazi araçlar kullanmaya başladığı belirtildi.

Instagram